Werkwijze van VR Quality Homes

 • Je hebt bouwplannen!

  Je bent op zoek naar een stuk bouwgrond of je hebt al een een stuk grond gekocht? Wij geven je tips en advies voor de volgende stap. Reken vanaf het eerste gesprek op een persoonlijke aanpak, met de focus op jouw wensen en behoeften.

 • We berekenen de kosten

  We maken voor jou een berekening van de bouwkost. En we zorgen ervoor dat alles netjes binnen je vooropgestelde budget past. Verwacht van ons een heldere en nauwkeurige offerte, de je vervolgens rustig kan laten bezinken.

 • We luisteren naar jouw wensen

  Jij neemt contact op, wij leggen binnen de 24 uur een afspraak vast. Tijdens dit eerste vrijblijvende gesprek vertel jij ons al je plannen, wensen en verwachtingen. We tonen je ook een voorbeeldplan. Zo krijg je meteen een beeld van wat mogelijk is.

 • We maken een bouwplan op

  Overtuigd? Dan ontwerpen we voor jou een bouwplan op maat, voorzien van een gedetailleerd lastenboek. In dit lastenboek staat een heldere omschrijving van de volledige binnen- en buitenafwerking van je woning. Geen verrassingen dus. We stellen we een transparante overeenkomst op, zonder kleine lettertjes. Je weet op voorhand exact hoeveel je woning zal kosten. En je betaalt achteraf geen euro meer. We kiezen samen ook een architect die past bij je smaak en karakter. Hij of zij tekent het bouwplan van je droomhuis persoonlijk uit.

 • Jij kiest de materialen

  Nu wordt het pas écht leuk. Kies zelf je favoriete materialen bij betrouwbare Belgische leveranciers. Dat doe je alle vrijheid, met ons deskundig advies. Verwacht geen witte producten, maar materialen en toestellen van A-kwaliteit. Made in Belgium. Steeds met een ruime keuze, ongeacht je budget of smaak.

 • Wij volgen alle werken op

  De werken verlopen voor jou zonder stress of kopzorgen. VR Quality Homes coördineert en controleert alle werken van onze aannemers. Je vaste contactpersoon regelt alles, van opvolging en administratieve procedures tot kwaliteitscontrole, netheid en nazorg. Wij zijn voor jou een echte bouwcoach van a tot z.

 • VR Quality Homes

  Interesse / info?

  Contacteer ons

Deze mensen vertrouwden op VR Quality Homes