Ontmoet VR Quality Homes

VR Quality Homes bouwt sleutel-op-de-deur woningen op maat van jonge koppels, gezinnen en singles die perfect weten wat ze willen: een woning op maat van hun voorkeuren én budget. Dat huis maakt zo’n integraal deel uit van je dagelijkse leven, dat het zowaar een lid van je gezin wordt. Één waar je lang voor gewerkt en gespaard hebt. Op het langverwachte moment waarop je je nieuwe thuis binnenstapt, zal jij dan ook vol overtuiging juichen: Welkom huis!

"VR Quality Homes bouwt mooie en unieke sleutel-op-de-deurwoningen op maat van jonge koppels, gezinnen en singles."

Unieke werkwijze

Vol spanning start je met de plannen van je nieuwe woonst en neem je ons als bouwcoördinator onder de arm. Samen achterhalen we je voorkeuren. Jij bepaalt de stijl, wij tekenen het grondplan uit. Jij kiest de afwerking, wij zorgen voor de uitvoering. Met een vooraf afgesproken prijs sta je nooit voor verrassingen.

“Onze échte projecten zijn voor ons de beste reclame.”

Wij ontzorgen jou

Je wacht vol ongeduld het einde van het bouwproces af, om de eerste stappen binnen je nieuwe thuis te kunnen zetten. Een proces waarbij jij je absoluut geen zorgen hoeft te maken. Wij ontzorgen jou, van bij onze eerste ontmoeting tot en met het moment waarop we je de sleutel overhandigen.

Rechtstreekse communicatie

VR Quality Homes heeft een familiale structuur, zonder externe aandeelhouders. Dat betekent voor jou: een korte en persoonlijke communicatielijn. Één contactpersoon begeleidt jou en neemt alle contacten met de aannemers op zich. Zaakvoerder Bernard en zijn team zijn jouw rechtstreekse aanspreekpunten doorheen het hele bouwproces.

Onze referenties

We bouwen bewust geen kijkwoningen, want onze referenties spreken voor zich. Een instapklare woning die binnen de smaak én het budget van de kopers-bewoners valt. Bekijk hier enkele van onze projecten.

Maak een afspraak

Deze mensen vertrouwden op VR Quality Homes