Investeren in vastgoed


Wie bouwt, die wint

Investeren in nieuwbouw is en blijft een slimme investering. Het rendement op spaarboekjes en obligaties ligt immers op een historisch dieptepunt. Naast de meerwaarde op de lange termijn is er ook het huurrendement als bonus. Wie een eigendom verhuurt aan een privépersoon, betaalt bovendien geen belastingen.

Opbrengsteigendom voor nu én later

De waarde van vastgoed stijgt in België gemiddeld met meer dan 6% per jaar. Van een gezond rendement gesproken. Een tweede woning kopen als opbrengsteigendom heeft ook nog andere voordelen. Je kan er later zelf in gaan wonen of het huis overlaten aan je kinderen of kleinkinderen.

Investeren in vastgoed

Investeren in nieuwbouw is het beste alternatief voor de lage rente op je spaarboekje. Met een hoog rendement op zowel de korte als lange termijn.

Nieuwbouw: een zeker rendement

Al onze sleutel-op-de-deurwoningen worden in perfecte staat opgeleverd en gebouwd met duurzame, milieuvriendelijke en energiebesparende materialen. Zo beperk je de beheers- en onderhoudskosten vanaf het eerste moment. En is je rendement verzekerd, ook op de lange termijn.

Waarom investeren in nieuwbouw?

  • Hoog rendement op de korte en de lange termijn
  • Lage onderhouds- en beheerskosten
  • Geen verdoken gebreken of addertjes
  • Tien jaar aansprakelijkheid van aannemer en architect
  • Inflatiebestendige investering

Meer weten over investeren in nieuwbouw?

Maak een vrijblijvende afspraak